• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Telefoon reparatie Antwerpen

Smartphonerepairs is een bedrijf dat zijn monteurs continu op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen betreffende telefoons. Dit doen zij door alle monteurs voortdurend te trainen. Hierdoor getuigen alle reparaties van expertise. 

Bij Smartphonerepairs heeft u de optie om zonder afspraak langs te komen in de shop. Hier zal u een zeer professionele behandeling te wachten staan. Ten eerste wordt er een gratis onderzoek uitgevoerd waaruit zal blijken wat de eventuele complicaties van de telefoon zijn. Nadat dit bekend is, zal er meer duidelijkheid volgen over de eventuele kosten voor een reparatie. Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om uw telefoon op te sturen voor een professionele reparatie van de GSM. Bij het opsturen verzoeken wij u wel om de telefoon eerst aan te melden via onze website, dit is zeer gemakkelijk indien u de instructies op de website volgt. Gedurende deze procedure wordt er gebruik gemaakt van een ‘one day service` (reparatie, Mister Cash, Creditcard betaling en retournering binnen één dag). Dit heeft het gevolg dat u uw telefoon weer binnen èèn dag tot uw beschikking heeft. 

Het maken van een afspraak is dus niet noodzakelijk bij Smartphonerepairs. Hier zullen ten alle tijden specialisten klaar staan voor een telefoon reparatie. Wel verzoeken wij u om de telefoon met een half opgeladen accu af te leveren bij ons. Dit zal het reparatieproces spoediger doen laten verlopen.