• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Telefoon herstellingen Antwerpen

Smartphonerepairs staat bekend om zijn deskundigheid op het gebied van telefoon herstellingen. 
Doordat Smartphonerepairs alleen maar werkt met volledig getrainde monteurs, zijn alle telefoon herstellingen van een zeer hoge kwaliteit. 

Bij Smartphonerepairs bent u ten alle tijden welkom voor een herstelling van uw telefoon. Doordat wij onze voorraad constant op peil houden kunnen wij het merendeel van de herstellingen per direct uitvoeren. 

Een afspraak maken voor het herstellen van uw telefoon is dus niet nodig. Daarnaast bieden wij u een gratis onderzoek aan wat zal verduidelijken wat er aan uw telefoon mankeert. Ook zullen wij de kosten voor de eventuele herstelling van uw telefoon bekend maken na dit onderzoek. Mocht u akkoord gaan met de reparatiekosten, dan zullen wij per direct de telefoon herstellen. Het herstellen van uw telefoon neemt gemiddeld zo’n 30 tot 45 minuten in beslag. Het kan natuurlijk voorkomen dat u zeer druk bent en geen tijd heeft om uw telefoon af te geven bij ons in de shop. Dan kunt u de telefoon natuurlijk ook opsturen naar onze shop. Bij deze procedure gebruiken wij een ‘one day service` (repareren, Mister Cash, Creditcard betaling en retournering binnen één dag) waardoor u uw telefoon binnen een dag weer terug heeft. Gelieve uw telefoon eerst aan te melden op onze website voordat u de telefoon opstuurt. 

De speerpunten van Smartphonerepairs:

- Tijdens het reparatieproces word je continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen betreffende uw telefoon;
- Er wordt alleen met 100% originele onderdelen gewerkt;
- Al onze monteurs zijn volledig getraind en worden constant bijgeschoold;
- Spoedige en secure reparaties 
- Kosteloos onderzoek*;
- Veilig betalen via iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving;
- 12 maanden garantie op elke reparatie. 
*geldt niet voor waterschade