• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Smartphone glas reparatie

Wil je een reparatie aanmelden voor een glas reparatie? Dan kan dit bij ons in enkele simpele en duidelijke stappen. De reparatie van je glas is bij ons geen enkel probleem. Welk model smartphone je ook bij ons brengt. Wij zorgen ervoor dat je smartphone’s glas uitstekend gerepareerd wordt. Meld daarom nu gemakkelijk je smartphone aan voor een glas reparatie!

Bij Smartphonerepairs is het erg simpel om u aan te melden voor een glas reparatie aan uw smartphone. Het aanmelden van uw smartphone voor een glas reparatie gaat via onze website, nadat u hem heeft aangemeld is het mogelijk om uw smartphone op te sturen naar onze shop. Gedurende deze procedure hanteren wij een ‘one day service` (repareren, Mister Cash, Creditcard betaling en retournering binnen één dag). 
Natuurlijk is het ook mogelijk om uw smartphone gewoon bij ons in de shop af te geven voor een reparatie aan het glas. U hoeft geen afspraak te maken met ons hiervoor! Na uw smartphone te hebben af gegeven zal er direct een glas reparatie plaatsvinden. Tijdens deze reparatie kunt u plaats nemen in onze wachtruimte die is voorzien van Wi-Fi. Daarnaast kunt ook genieten van een heerlijk kopje koffie. Een reparatie aan het glas van uw smartphone zal ongeveer 30 à 45 minuten in beslag nemen.

De speerpunten van Smartphonerepairs:

- Tijdens het reparatieproces word je continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen betreffende uw smartphone;
- Er wordt alleen met 100% originele onderdelen gewerkt;
- Al onze monteurs zijn volledig getraind en worden constant bijgeschoold;
- Spoedige en secure reparaties 
- Kosteloos onderzoek*;
- Veilig betalen via iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving;
- 12 maanden garantie op elke reparatie. 
*geldt niet voor waterschade