• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

GSM reparatie Antwerpen

Smartphone is de expert op het gebied van GSM reparaties. Doordat het bedrijf alleen maar wenst te werken met professionals, wordt elke GSM reparatie uitgevoerd op een zeer deskundige wijze. 

Een GSM reparatie laten uitvoeren door een van de monteurs van Smartphonerepairs is zeer gemakkelijk. U bent ten alle tijden welkom in onze shop waar u een deskundige behandeling te wachten staat. Allereerst zal een van onze monteurs onderzoeken wat de oorzaak van de problemen zijn betreffende uw GSM. Dit onderzoek zal geheel kosteloos zijn. Na het onderzoek te hebben afgerond zal de monteur u de kosten voor de GSM reparatie voorleggen. Na dit alles te hebben afgesloten zal de GSM reparatie volgen, deze zal gelijk na het onderzoek worden uitgevoerd door een van onze specialisten. Gedurende de reparatie nodigen wij u uit in onze met Wi-Fi uitgeruste wachtruimte waar u hoogstens 45 minuten plaats hoeft te nemen in Antwerpen.

Een andere optie die wij u voorleggen is om de GSM op te sturen naar ons kantoor. Mocht u voor deze optie kiezen, dan heeft u uw GSM volledig hersteld weer binnen één dag terug. Dit vanwege de ‘one day service` (reparatie, digitale betaling en retournering binnen één dag) die wij wensen te hanteren. Het enigste wat van u vragen voor het opsturen van de gsm, is dat u hem aanmeldt via onze website. 

Bij Smartphonerepairs is een afspraak maken dus helemaal niet nodig, u kunt hier ten alle tijden terecht voor een GSM reparatie. Daarnaast heeft u uw GSM ook weer binnen de kortste keren terug in een zo goed als nieuwe staat. Gelieve uw GSM met een half opgeladen accu achter te laten, dit zal de snelheid van de reparatie bevorderen. 

Waterschade: 
Heeft uw GSM waterschade opgelopen? Volg dan de volgende instructies, deze zullen de kans op herstel van uw GSM vergroten. Allereerst raden wij u aan om de GSM meteen uit te schakelen, zet de GSM ook niet meer aan de oplader! Mocht er kortsluiting plaatsvinden tijdens de GSM reparatie, dan nemen wij hier niet de verantwoordelijkheid voor. Deze maatregel treffen wij aangezien een reparatie van waterschade een onverwachte wending kan nemen. Dit verschijnsel kan plaatsvinden door de oxidatie op de metalen en de contactpunten, hierdoor kan er kortsluiting ontstaan op de componenten van de GSM.